promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan eldeformálódott a Miről álmodik a lány sztárjának az arca, rá sem ismerni új fotóin

Brutálisan eldeformálódott a Miről álmodik a lány sztárjának az arca, rá sem ismerni új fotóin

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Amanda Bynes igencsak megváltozott az elmúlt években.

Ki ne emlékezne a Miről álmodik a lány című vígjátékra, amit hazánkban évről évre számtalan alkalommal leadnak a különböző csatornákon. A film megjelenése óta már eltelt egészen pontosan 20 év és szereplői mostani állapotát elnézve mindenképpen elmondhatjuk, hogy a női főszereplő, az egykor üde színfolt Amanda Bynes bizony rengeteg változáson ment keresztül az elmúlt években, és semmiféle képpen sem az előnyére.

Az immáron 37 éves színésznő a gyorsan jött siker után gyorsan elindult a lejtőn. Amansa sajnos elég nehezen viselte a hirtelen jött sztárságot, így hamar komoly alkohol- és drogproblémák, mentális egészségügyi gondok, gyújtogatás, ittas vezetés és hamis szexuális erőszak vádak keserítették meg életének küvetkező szakaszát.

Azóta a hírek szerint már jobban van és függőségei nagy részével sikerült is leszámolnia, filmszerepet azonban egyáltalán nem vállalt az elmúlt 15 évben. Súlyos problémái pedig sajnos a külsején is meglátszanak. Az egykori fénylő csillag ugyanis mostanra csak árnyéka önmagának, friss fotóin pedig szinte rá sem ismerni. A barna szépsé arca teljesen eldeformálódott, csillogó szemeire árnyék vetült és egyáltalán nem tűnik boldognak friss fotóin.

Galériánkban most te is megnézheted mennyit változott az egykori gyereksztár az elmúlt több mint 20 évben!

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak