promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fényűző luxusban tengette mindennapjait Ben Affleck és Jennifer Lopez: eladóvá vált a sztárpár mesés otthona

Fényűző luxusban tengette mindennapjait Ben Affleck és Jennifer Lopez: eladóvá vált a sztárpár mesés otthona

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Most te is megnézheted hol lakott nemrégiben Jennifer Lopez és Ben Affleck.

Mostantól szinte bárki beköltözhet a hollywoodi sztárpár Jennifer Lopez és Ben Affleck korábbi otthonába.

A világhírű szerelmespér a jelenlegi Beverly Hills-i villájukba költözésük előtt bérelte ezt lenyűgöző luxus ingatlant.  Az eredetileg a 1930-as években épült otthon korábban Danny DeVito és Rhea Perlman otthona volt több mint két évtizeden át. Miután a színész és felesége elváltak, 2015-ben eladták a házat egy helyi fejlesztőnek 28 millió dollárért (több mint 8 milliárd forint), mielőtt azt három évvel később megvásárolta volna egy ausztrál milliárdos, James Packer.

Most pedig ez a lenyűgöző, 12 hálószobás ingatlan lett újra elérhető a piacon JLo-ék kiköltözése után. A több mint 24,300 négyzetméteres lakótérrel, valamint 17 hálószobával, tágas konyhákkal és luxusmedencével rendelkező luxus ház valóban lenyűgözően fest. A főépületbe belépve a vendégeket egy elegáns nappali, étkező és iroda fogadja, valamint lenyűgöző kilátás nyílik a hatalmas kertekre is.

JLo és Ben Affleck nagyjából egy évig élt ebben az ingatlanban, ami az ő ott tartózkodásuk alatt is ugyanezekkel a búrokkal volt berendezve. Ennek köszönhetően galériánkat megtekintve most te is bepillanthatsz egy kicsit abba, hogy milyen körülmények között is él sokak kedvenc régi-új sztárpárja!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak