promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt babarcú kisfiúként rabolta el a lányok szívet a Dallasban, ritkán látott fotók került elő róla

Brad Pitt babarcú kisfiúként rabolta el a lányok szívet a Dallasban, ritkán látott fotók került elő róla

Színes
Kategória fejléc
Promotions

A 60 éves Brad Pitt a Dallasban is feltűnt, így nézett ki babaarcú sorozatszínészként.

Szinte hihetetlen, de a világhírű színész Brad Pitt ma ünnepi a 60. születésnapját. A szívtipróról el lehet mondani, hogy elképesztően jól áll neki a kor, szinte minden életkorában imádták a nők. 

A kétszeres Oscar-díjas és háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész mára már igencsak befutott lett, de annak idején még a Dallasban is feltűnt. Kevesen emlékezhetnek rá, de Brad egy babaarcú fiatalt játszott, aki csak rövid ideig tűnt fel a képernyőn. 

A Dallas mindössze négy epizódjában szerepelt 1987 és 1988 között, mint Randy, Shalane McCall karakterének, Charlie Wade-nek a barátja. Ekkor még csak 24 éves volt, a sorozatbeli barátnője pedig 15. A filmsztár korábban azt is bevallotta, hogy a kedvenc szenvedélyes ágyjelenete is ehhez a televíziós alkotáshoz köthető.

A Dallast mondanám. Egy istállóban kellett forgolódnom a szénában. Azt hiszem, egyenes sem voltam,  csak forgolódtam és hancúroztam

 – mondta a színész, aki visszaemlékezett az akkori forgatásra, írja a Daily Mail

Galáriánkban most a 60 éves Pitt látható, ahogyan szerepelt az ikonikus és sokak által kedvelt sorozatban. Azóta rengeteget változott, a legutolsó fotókon látható, hogyan néz ki manapság. 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak