promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan arckifejezések és földön fetrengés: Dzsudzsák Balázs így nézett ki évekkel ezelőtt a focipályán

Váratlan arckifejezések és földön fetrengés: Dzsudzsák Balázs így nézett ki évekkel ezelőtt a focipályán

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Dzsudzsák Balázs arckifejezéseinél viccesebb nincs, így nézett ki évekkel ezelőtt a focipályán a focista​.

Ha a magyar focira gondolunk, akkor sok kiemelkedő sportoló, mint például Szoboszlai Dominik mellett eszünkbe juthat Dzsudzsák Balázs neve is. A tehetséges focista háromszor nyert magyar bajnokságot és Magyar Szuperkupát a DVSC csapatával, 2010-ben elnyerte Az év magyar labdarúgója címet, 2009-ben pedig Junior Prima díjat kapott.

Karrierje igencsak kalandos volt: a magyar válogatottban Görögország ellen mutatkozott be 2007-ben, majd 2008 januárjától 2011 nyaráig a PSV játékosa volt. Megofruslt Oroszországban az Anzsi Mahacskala és a Gyinamo Moszkva csapatánál is. Légióskodott Törökországban és az Egyesült Arab Emírségekben is játszott, de 2020 szeptemberében úgy döntött,hogy tizenkét év elteltével visszatért a DVSC-hez.

A magyar válogatottban pedig rekorder, ő lépett  legtöbbször nemzeti színekben a pályára, ha számszerűsíteni szeretnénk, akkor 109 alkalommal lépett pályára a magyar válogatottban.

A pályán rengeteg megmosolyogtató lépést tett, arcán szinte mindig minden látszott, nem tudta titokban tartani az érzéseit. Többször kapták lencsevégre, amint épp egy furcsa arckifejezést vág vagy épp a földön fekszik és ordít. Galériánkban most ezeket a fotókat gyűjtöttük össze.

Forrás: Wikipedia

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak