promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan videó került elő a Magyarország – Görögország meccsről, amit nem láthattál a tévében
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így volt tökéletes Dzsudzsák Balázs búcsúja. Most megnézheted mi történt a lelátón!

Ugyebár beindult a tévében a meccsdömping, mivel vasárnap kezdetét vette a Katar – Ecuador mérkőzéssel a 2022-es labdarúgó-világbajnokság. A házigazdák végül úgy kaptak ki, hogy még kaput eltaláló lövésük sem volt. Ecuador a második félidőben visszafogta magát, szóval a végére egy roppant unalmas mérkőzést kaptunk.

Magyarország persze teljesen más dologra figyelt, mivel hazánk felkészülési meccset játszott Görögország ellen. Persze nemcsak emiatt telt meg teljesen a Puskás Aréna, hanem azért is, mert Dzsudzsák Balázs utoljára játszott a pályán címeres mezben.

A meccs végig roppant izgalmas volt. A találkozón Sallai Roland szerzett vezetést a 15. percben, a görögök aztán Anasztasziosz Bakaszetasz 11-esével egyenlítettek a 81. percben. Benne volt a levegőben, hogy kevés lesz az idő, hogy Magyarország megszerezze a győzelmet, de a srácok nem adták fel. A hosszabbításban Kalmár Zsolt első labdaérintéséből, szabadrúgásból döntötte el a mérkőzést, amitől szabályosan felrobbant a Puskás Aréna.

Közben a Trollfoci feltöltött egy videót Facebookra, amit biztosan nem láthattál a tévében. A Puskás Arénában a lelátón éppen azt beszélik át, hogy Kalmár Zsolt szabadrúgása a kapuban fog-e kikötni. Akik az obszcén szavakra érzékenyek, azok inkább hagyják ki ezt a felvételt.

A szurkolók pont a kapu mögött láthatták a gólt, és mondanunk sem kell, hogy az egész Puskás Aréna tombolt. Itt még azt se érezte az ember, hogy roppant hideg volt a lelátón.

Dzsudzsák Balázs a végén együtt énekelt a szurkolókkal, és tudatosította mindenkiben, hogy ez az éjjel sem fog véget érni. A legendás játékos 109 válogatott mérkőzésen lépett pályára, és ezzel Király Gábort megelőzve a nemzeti csapat rekordere lett.

„Amikor majd visszagondol majd a 109. válogatottságára, győztes meccsre emlékezhet. Ezt a találkozót nem ajándékba kapta. Amit a pályafutása során a magyar válogatottért letett az asztalra, azért kiérdemelte a tiszteletet tőlem”

- mondta a meccs után Marco Rossi szövetségi kapitány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás