promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így még soha nem láttad Vlagyimir Putyint: előkerültek az orosz diktátor féltve őrzött fiatalkori fotói

Így még soha nem láttad Vlagyimir Putyint: előkerültek az orosz diktátor féltve őrzött fiatalkori fotói

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Vlagyimir Putyinnak igen érdekes fiatalkora volt.

Új megvilágításba került a rettegett diktátor Vlagyimir Putyin élete. A jelenleg az ukránokkal háborúzó orosz elnök jelenlegi döntéseit és életmódját egyértelműen meghatározzák fiatalkori évei, amely kapcsán most új információk és ritkán látott fotók is napvilágot láttak.

Putyin 1952. október 7-én született egy orosz munkáscsalád gyermekeként. Vlagyimir Szpiridonovics Putyin (1911–1999) és leánykori nevén Marija Ivanovna Selomova (1918–1998) fia az akkori Leningrádban (ma Szentpétervár) látta meg a napvilágot.

Önéletrajza szerint gyerekkorában nehéz körülmények közt éltek, apja gyári munkás volt, anyja pedig segédmunkákat vállalt, így  sokat nélkülöztek. Acsalás Leningrád ostromát is túlélte, de apja egy repesz miatt élete végéig sántított, anyja pedig majdnem éhen halt.

Putyin maga nem várt gyerek volt, és a nélkülözések miatt gyakran erősebb gyerekekkel kellett megküzdenie.

A leningrádi utcákon nőttem fel, ahol megtanultam az aranyszabályt: ha a harc elkerülhetetlen, neked kell bevinned az első ütést.” – mondta egy 2015-ös interjúban. A verekedések irányították érdeklődését a küzdősportok felé.

Vélemények szerint ez a felfogás határozta meg aztán későbbi politikai lépéseit is, amelyeknek a mai napig láthatjuk is a nem mindig pozitív hozadékait.

Az orosz elnök gyerek - és fiatalkori éveiről most jó néhány fotó is napvilágot látott, amelyeket galériánkban most te is megtekinthetsz!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak