promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fényűző luxusban tengette mindennapjait Gábor Zsazsa, most te is bepillantást nyerhetsz az ünnepelt színésznő életébe

Fényűző luxusban tengette mindennapjait Gábor Zsazsa, most te is bepillantást nyerhetsz az ünnepelt színésznő életébe

Színes
Kategória fejléc
Promotions

A 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa igazán fényűzö környezetben élte a mindennapjait.

Az egyik legünnepeltebb magyar származású színésznő Gábor Zsazsa 2016. december 18-án hunyta le örökre a szemét, életműve azonban azóta is érinthetetlen.

Zsazsa eredeti nevén Gábor Sári Budapesten és Lausanne-ban nevelkedett, ahol színiiskolai tanulmányokat folytatott, és már 1932-ben fellépett Bécsben operettdarabokban. 1936-ban pedig Magyarország szépségkirálynőjévé választották.

Végül a háború elől menekülve, 1941-ben utazott anyjával és húgaival az Egyesült Államokba, és csakhamar feleségül ment Conrad Hiltonhoz, a neves szállodalánc örököséhez, ami örökre megpecsételte a sorsát.

Gábor Zsazsa végül az USA-ban is ismert színésznő lett, két évtizedes pályafutása alatt, 1952-től kezdődően pedig több tucat filmben kapott szerepet világsztárok mellett. A kritikusok szerint színészi tehetsége leginkább az 1952-ben forgatott Moulin Rouge-ban, illetve az egy évvel későbbi Liliben mutatkozott meg, ám így is különböző országok televíziós show-műsorainak kedvelt vendége, sztárja maradt idősebb korára is.

A világsztárrá váló színésznő azonban hírnevét ugyanakkor nem annyira filmes szerepei, hanem házasságai, extravaganciája, szellemes mondásai alapozták meg. Összesen kilenc házasságával még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült, mint a legtöbb igent kimondó díva. Utolsó férjétől pedig a nála 26 évvel fiatalabb Frederic von Anhalttól házastársi jogon megkapta a hercegi címet is.

Gábor Zsazsa igazi luxusban élte az életét miután Amerikába költözött, utolsó férjével együtt pedig több luxusvillájuk és nyaralójuk is volt, amik bizony bővelkedtek a fényűző berendezésekben és tárgyakban.

Az egyik luxusungatlanukat Zsazsa utolsó férje Frederic von Anhalt idén januárban azonban meghirdette eladásra mégpedig nem kevesebb mint 12 millió dollálért azaz mostani árdolyamon több mint négymilliárd forintért.

A magyar származású színésznő fényűzo otthonairól most több fotó is napvilágot látott. A képeken látható hatalmas villa az amelyiket Zsazsa utolsó férje eladásra kínált, a másik lila színben pompázó pedig a nyaralójukként funkcionált, a harmadik ami szintén a színésznő tulajdonában állt pedig tavaly 16 millió dollárárt kelt el.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak