promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatosan megöregedett Hugh Grant: már csak árnyéka magának az egykori szívtipró

Iszonyatosan megöregedett Hugh Grant: már csak árnyéka magának az egykori szívtipró

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bizony még Hugh Granten is meglátszanak az évek.

Hugh Grantet bizonyára senkinek sem kell bemutatn, az angol szívtipró ugíanis a 90-es évek eleje óta számtalan filmben csillogtatta meg tehetségét. Leginkább romantikus filmekben láthattuk őt, amelyek kozül kiemelkedik a Sztárom a párom, az Igazából szerelem és a Bridget Jones naplója.

A filmcsillag legtöbbször a bárgyú, de jóképű karaktert öltötte magára karrierje során így nem kell csodálkozni azon, hogy a való életben is a nők kedvence lett. Hugh Grant rengeteg híres nővel melegedett össze karrierje során, 13 évig például a rendkívül szexi színésznő Elizabeth Hurley volt a partnere, 1987-től egészen 2000-ig.

Későbbi kapcsolataiból pedig nem kevesebb mint öt gyereke született három különböző nőtől. Három gyermekének édesanyja egyébként mostani felesége, Anna Elisabet Eberstein aki hat évvel ezelőtt mondott igent a romantikus komédiáiról ismert angol filmsztárnak.

Az évek azonban még az egykor fénylő csillag külsején sem múltak el nyom nélkül. Hugh Grant mára már 63 éves és bár ahogy friss fotóin látszik még mindig nagyon jól tartja magát, bizony ő is igencsak megöregedett, és valljuk be ma már nehezen tudnánk elképzelni egy romantikus film szexi férfi főszereplőjeként.

De nézzük is, hogyan nézett ki egykor és hogy néz ki most az angol szívtipró.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak