promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több évtizednyi adósságát törlesztette Magyarország: Normafán építettek valamit, a magyarázata pedig a megvalósult mesevilág
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú adósságot törlesztett Magyarország.

2023 december 8-án Magyarország bizony régi adósságát törlesztette. Natália nővér egy katolikus misztikus, apáca volt, Pozsonybesztercei születésű, 1936-tól kezdve élt Magyarországon. Natália nővér már gyermekkorától kezdve intenzív spirituális életet élt, és a Szűzanya többször is meglátogatta őt élete során. 

A Szűzanya még az 1930-as években közölte Natália nővérrel, hogy az egyház óriási veszélyben van, sokan letértek ahelyes útról, és hogy megmeneküljön, a felhalmozott vagyont szét kell osztani a szegények között, amennyiben ezt nem teszik meg, akkor minden elvétetik tőlük, és üldözöttek lesznek saját hazájukban.

Az egyház nem hallgatott Natália nővérre, és a második világháború után hazánkban is kiépülő brutális kommunista diktatúra mindent elvett az egyháztól, rengeteg hívőt és papot végeztek ki. A Szűzanya azt is közölte Natália nővérrel, hogy fel kell építeni egy engesztelőkápolnát a Világ Győzedelmes Királynőjének, Szűz Máriának ajánlva, Budapesten, a Normafán, az Anna-réten, és pontos tervrajzot is közölt Natália nővérrel. A Szűzanya közölte, hogy amennyiben a kápolna felépül, Magyarország minden bajtól megmenekül, és egy világmegújító mozgalom kiindulásának a központja lesz.

Az egyház nem hallgatott Natália nővérre. Noha 1944 december 8-án megindult az építkezés, az előretörő front miatt nem sikerült befejezni az építkezést, és később Mindenszenty Jószef hercegprímás érseknek sem 1946-ban.

Bár az egyház végig tudott a kinyilatkoztatásokról, a az építkezés a rendszerváltás után sem kezdődött el: terveztek a helyszínre szállodakomplexumot, lakóparkot. Egyik projekt sem valósult meg, és egy komoly nép mozgalom szervezeődött a kápolna felépítésére, ami most elkészült. December 8-án Erdő Péter cerebrált szentmisét az avatáson - a kápolna végül felépült, bár nem a Szűzanyától megkapott tervek alapján. Hagyományörzők egy csoportja lóháton érkezett az avató ünnepségre.

Borítókép:  Szolnok Bence Dániel/Promotions.hu
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás