promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néznek ki most a Gyűrűk ura leghíresebb forgatási helyszínei: nem fogsz hinni a szemednek a fotók láttán
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen lenyűgöző ahogy most kinéz a terület.

Bár nem is gondolnád ed már több mint 20 év telt el azóta, hogy az azóta már klasszikussá vált Gyűrűk Ura-trilógia első részét láthattuk a mozikban. Peter Jackson pedig egy egészen lenyűgöző helyszínen forgatta le a filmjét, melyek a mai napig az egész világról vonzzák a rajongókat.

A Gyűrűk Ura elős része 2001-ben került a mozikba, és az első részt a A Gyűrű Szövetségét valamint két folytatását, sőt az előzményként szolgáló A Hobbit filmeket is nagyrészt Új-Zélandon forgatták. A csodálatos adottságokkal rendelkező szigetcsoport egyike a föld azon területeinek, ahol még sok helyen érintetlen a természet, így remek helyszínt biztosított a fantasy film stábjának a forgatáshoz. A fimekben egyébként több mint 150 különböző helyszín tűnik fel, a stáb mind az északi, mind a déli szigeten forgatott.

Ezeknek azonban már sok éve, rengeteg ember azonban a mai napig kíváncsi arra, hogy nézhet ki most az a terület, ahol kedvenc filmjét forgatták.  Egy igazi Gyűrűk Ura rajongó azonban nemrégiben még tovább ment és úkra körbejárta a forgatási helyszíneket Új-Zélandon, sőt a filmekből megismert Gandalfként le is fotózta magát.

Ezeket a lenyűgöző fotókat most te is megnézheted, azt pedig megígérhetjük, hogy csalódni biztosan nem fogsz bennük!

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás