promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi és férje több, mint 600 milliós házban él: íme a szerelmesek hollywoodi háza
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meseszép házban éli mindennapjait Palvin Barbi és párja, most te is beleshetsz az ottohukba. 

Palvin Barbi és a Disney egykori közkedvelt sztárja, Dylan Sprouse idén nyáro kötötték össze az életüket, méghozzá Magyarországon. A páros otthona azonban egyáltalán nem hazánk, hanem az Amerikai Egyesült Államok.

Korábban New Yorkban éltek, de 2021-ben elhagyták a Nagy Almát és egészen Los Angelesig vették a irányt. Úgy tudni, hogy Hollywood hills negyedben élnek, egészen pontosan ott, ahol az igazán nagy sztárok is rendelkeznek otthonnal. 

A színész két évvel ezelőtt akciós áron vásárolta meg az 1920-as évekbeli, spanyol stílusú házat, amely 1,8 millió dollárba került. Ez átszámítva több, mint 620 millió forintot jelent. A házban négy hálószoba található és persze, két emeletes. A területe pedig közel 1700 négyzetméteres, édesvizű patak szeli át az udvart, amely elképesztő hangulatot ad. A nappali falait szokatlan halvány kékeszöld árnyalattal festették, ebben a helységben pedig még kandalló is van. Lehetséges, hogy ezt a stílust nem hagyta meg Barbi és Dylan és felújították az alapból is pazar otthont. Az étkező a konyhára nyílik, az emeleten több gardrób is található. A magas fák és a sűrű lombozat teljes pedig nem engedi, hogy bárki belásson hozzájuk. 

Galériánkban most a két híresség háza látható. 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás