promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eva Longoria közel 50 évesen is brutálisan szexi: bikiniben kapták lencsevégre a színésznőt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eva Longoria majdnem 50 évesen is hatalmas bombázó. 

Eva Longoria 1975-ben született, ez pedig azt jelenti, hogy két év múlva már az 50. életévét is beötölti. A szexi színésznőn azonban egyszerűen nem látszódnak az évek, még így is elképesztő jó formában van. 

A színésznő korábban megoszottta, hogy senki sem fogja legyőzni az öregedést, ez pedig egyáltalán nem is igazgatja. Nem élt semmiféle öregedésgátló beavatkozással, de egyáltalán nem veti meg az új technológiákkal, amelyekkel megelőzhető az idősödés. 

Ahogy haladsz az életben, a technológia csodálatosan feljlődött az egészségügyben, és csak a testedről való gondoskodásban. Miért ne használnánk ki ezt a technológiát?

- nyilatkozta korábban a The Healthy Magazinnak. 

Longoria nagy hangsúlyt fektet a testedzésre is, ugyanis hetente ötször-hatszor látogat el az edzőterembe. Szerinte azonban ez nem csak a testének tesz jót, hanem legfőképp a mentális egészségének. 

Az örökifjúságát pedig az alább látható fotók is bizonyítják. Az eredetileg mexikói származású világsztárt az ősszel kapták lencsevégre Spanyolországban, ahol a tengerparton lazult kisfiával. A tengerparton természetesen bikiniben mászkált, így lehetett látni a bombatestét. 

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás