promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme Adam Sandler gyönyörű felesége, Jackie, aki szinte a férje összes filmjében szerepel, mégsem tudja senki, hogy ki is ő valójában
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bizonyára már te is láttad néhány filmben, mégsem tudtad róla, hogy ő Adam Sandler felesége.

Minden idők egyik legismertebb komikusa Adam Sandler már számtalan filmben csillogtatta meg tehetségét, a siker mögött pedig rengeteg munka és bizony egy nagyon szerető család áll. 

Talán sokan nem tudják, de Sandler felesége Jackie szintén színésznő és bizony szinte férje összes filmjében szerepet is kapott a mai napig. Jackie debütáló szereplése az 1999-es Apafej című vígjátékban volt, és bizony itt rmeg férjét is, akivel azóta is elválaszthatatlanok. 

Jackie Sandler, azaz születési nevén Jacqueline Titone 1974. szeptember 24-én született a floridai Coral Springs-ben, karrierjét pedig már egész fiatalon modellként kezdte, majd ezt követte az első filmszerepe.

A gyönyörű barna szépség azóta rengeteg filmben szerepelt együtt férjével, ám a legtöbben mégsem tudják, hogy a való életben egy párt alkot a színésszel. Jackie-et leginkább mellékszerepekben láthattuk, többek között Az 50 első randi, a Kellékfeleség, a Gyagyás gyilkosság című filmekben, nemrégiben pedig Sandler idén júliusban bemutatott Szélhámos rokonok című filmjében is szerepet kapott, ám ebben férje csak producerként vett részt.

A házaspárnak két lánya született, a most 17 éves Sadie és a 14 éves Sunny, akik már szintén szerepeltek édesapjuk mellett a filmvásznon. Adam Sandler és felesége a mai napog elválaszthatatlanok, amit mi sem bizonyít jobban mint, hogy nemrégiben már a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték, amelyre a színész egy rendkívül megható bejegyzést tett közzé feleségének.

Boldog huszadikat én drága Jackie-m! A te igened volt az én életem legjobb ajándéka. Már az első pillanattól kezdve tiéd lett a szívem, ahogy megláttalak. Napról napra jobban értékelem az odaadó lelkedet. Mi és a gyerekek. Folytassuk, és menjünk tovább, bébi. Nagyon szeretlek téged. Örökké!

- írta az Instagram-oldalára feltötlött fotó mellé Sandler.

Galériánkban most összegyűjtöttünk jó néhány fotót a színész házaspárról, így ezentúl mindenki fel tudja majd ismerni Adam Sandler élete szerelmét a filmvásznon.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás