promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears őrülten szexi volt a húszas éveiben, ritkán látható fotói kerültek elő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears szereti megmutatni a nagyközönségnek formás idomait.

A 2000-es évek sztárja, Britney Spears az utóbbi években leginkább botrányaival került a címlapokra. Az egykroi szexszimbólumból egy tragikus életúttal rendelkező lassan középkorú nő lett, akinek kimaradt 10 év az életéből, melyet most betegesen próbál bepótolni.

Britneyvel az utóbbi időkben is rengeteg dolog történt: árulják gyermekkori otthonát és megjelent önéletrajzi könyve is, melyben finoman szólva is kemény, nyílt és őszinte témákat feszeget fájdalmas nyersséggel, így nem csoda, ha az utóbbi idő ismét megbillentette az érzelmi életét, akár ez is magyarázat lehet az egyre vadabb felvételekre, amelyek mostanában elárasztották a közösségi oldalait.

Az énekesnő már a tinikora óta a nyilvánosság előtt éli az életét, és bizony nem egyszer le is vetkőzött a kamerák előtt. A tini és fiatal éveiben azonban a mostani botrányhős státuszától eltérően Britney igencsak szexi volt és fárfiak millióinak dobogtatta meg a szívét.

Galériánkban most ezek közül szedtünk össze néhányat, köztük leginkább olyan fotókat, melyek még az énekesnő legszexibb időszakában készültek. De most lássuk is a képeket!

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás