promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A pucérruhájáról elhíresült 25 éves barátnőjével kapták lencsevégre Leonardo DiCapriót, különös programra indult a sztárpár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Leonardo DiCaprio ismét egy nála jóval fiatalabb hölgy mellett tette le a voksát.

Kicsit több mint egy évvel az után, hogy szakított a huszonöt éves Camila Morrone-nal, a negyvennyolc éves Leonardo DiCapriónak új barátnője lett: az olasz modell, Vittoria Ceretti személyében, aki nem túl meglepő módon szintén huszonöt éves.

A csinos barna szépség egyébként nemrégiben azzal került a címlapokra, hogy egy úgynevezett pucérruhában jelent meg a milánói divathét egyik eseményén még idén szeptemberben. Ceretti akkor egy átlátszó fekete felsőben pózolt a fotósok előtt. 

DiCaprióról egyébként már régóta az a hír járja, hogy csakis modellekkel jár, és közülük is leginkább 25 évesekkel, vagy még fiatalabbakkal, és úgy tűnik, ez a megfigyelés most ismét megerősítést nyert, hiszen a minap ismételten lencsevégre kapták őt fiatal barátnőjével, mégpedig Londonban,

A hollywoodi színész és a barátnője egy Mayfair-i luxusrezidenciából indultak el amikor a poparazzik lefotózták őket. Leo és kedvese a közeli barátaikkal vacsoráztak, hogy megünnepeljék a hálaadás napját. az étkezés után pedig egy könnyű sétára is beneveztek London utcáin, ahová a Pókember filmek sztárja Tobey Maguire is elkísérte őket, ahogy az a róluk készült fotókon is látszik.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás