promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes fotók kerültek elő Berki Krisztián temetéséről, így még soha nem láttuk Hódi Pamelát és Berki Mazsit
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész országot megrázta 2022 májusában Berki Krisztián tragikus halála. 

Másfél évvel ezelőtt nagyon sok embert ledöbbentett a hír, hogy Berki Krisztián mindössze 41 évesen elhunyt. A tragédia a híresség 9. kerületi otthonában történt, amikor a Hódi Pamelától született kislánya, Nati is ott volt. Óriási traumát jelenthetett az akkor még kilenc éves gyereknek, hogy ő talált rá Berki holtestére a reggeli ébredés után.

A celeb tragikus halála nagy port kavart és özvegye, a jelenleg a Sztárboxban versenyző Berki Mazsi is kapott hideget-meleget az emberektől. Sokan azzal vádolták az édesanyát, hogy úgy igyekezett túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepelt a címlapokon, ám ő folyamatosan megvédte magát a nyilvánosság előtt is.

Berki Krisztiántól végül 2022 május 26-án vettek végső búcsút a Farkasréti temetőben. A celeb egyik kívánsága az volt, hogy ha meghal, akkor mindenki fehérben érkezzen, mivel nem akart gyászos hangulatot a temetésén. Ez pedig így is történt. A temetésen részt vett többek között a Schobert házaspár és Hajdú Péter is, Berki Mazsi és Hódi Pamela pedig zokogva borultak egymás vállára a szomorú napon.

Galériánkban most Berki Kriszitánra emlékezve ezeket a szomorú pillanatokat idézzük fel.

 

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás