promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemkápráztató luxusban él Hollywood egyik leggazdagabb sztárja, csak fürdőszobából van a házában 23
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő luxusban él férjével Barbra Streisand.

A már 81 éves Barbra Streisand igazi legendának számít Hollywoodban. Az énekes-színésznő egyértelműen újraformálta a hatvanas és hetvenes évek nőideáljának képét, hiába hallotta mindenhonnan, hogy túl csúnya a sztársághoz, ő sosem műttette meg az orrát és lám mégis hatalmas sztár lett belőle.

Barbra többek között két Oscar - és kilenc Grammy-díjjal is büszkélkedhet, melyeket sok évtizedes karrierje alatt igazán megérdemelt. A fényes pályafutás mellett szerencsér a magánélete is jól alakult, hiszen a mai napig boldog házasságban él színész férjével, James Brolinnal.

A sztárpár Kaliforniában található otthona is igen impozáns, amiről most több fotó is napvilágot látott. Barbra Streisand lés James Brolin egy lenyűgöző és különleges épületben élnek a kaliforniai Malibun. A hatalmas ház három különálló ingatlanból áll, amelyek együtt 14 hálószobát és 23 fürdőszobát foglalnak magukban.

Az ingatlanban két úszómedence, malomkerékkel ellátott istálló, valamint egy mesterséges tó is található. A házaspár 2009-ben vásárolta meg az ingatlant körülbelül 23 millió dollárért, de jelenlegi értékét 80 millió dollárra (több mint 27 milliárd forint) becsülik.

Ha még ez se lenne elég, ezek a környéken él többek között Dakota Johnson, Sean Penn, Jeff Bezos, Julia Roberts, Gerard Butler, Martin Sheen és Bob Dylan is.

Galériánkban most te is megnézheted a sztárpár lenyűgöző otthonát!

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás