promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: így néz ki a Modern család szuperdögös sztárjának 5,6 milliárdos luxusotthona
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Modern családból ismert Sofía Vergara piacra dobta a Los Angeles-i luxusotthonát.

A magyar közönség minden bizonnyal a Modern család című zseniális komédia sorozatból ismeri a gyönyörű Sofía Vergara-t, aki az Egy rém rendes család Al Bundyjaként elhíresült Ed O'Neill feleségét alakította a nagy sikerű szériában. A gyönyörű világsztár volt egy időben az amerikai televíziózás egyik legjobban fizetett színésznője, és ez meglátszik az elképesztő luxusotthonán is.

Sofía Vergara nemrég jelentette be, hogy válik a piszok jóképű férjétől, a True Blood című kultsorozatból és a Magic Mike XXL-ből ismert Joe Manganiello-tól, akivel 2015-ben házasodtak össze, és úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük. A válás okait egyelőre nem árulták el, de a pletykák szerint azért döntöttek így, mert a színésznő nem szeretett volna már gyereket, de a színész nagyon vágyott már egy utódra.

Úgy tűnik, hogy a válás miatt kénytelen megszabadulni a hatalmas házától is Sofía Vergara.

A színésznő 16 millió dollárért, vagyis nagyjából 5,6 milliárd forintért dobta piacra a Los Angeles-i ingatlanját, amiben van 7 hálószoba, 11 fürdőszoba, moziterem, konditerem és egy borszoba is. Kint egy hatalmas kert, medence, spa és sütögetős rész is van, szóval nagyjából minden megtalálható itt, ami igazán kényelmessé és otthonossá tud tenni egy óriási luxusházat.

Akit érdekel, hogy néz ki Sofía Vergara eladó álomotthona, az most itt megnézhet róla pár képet:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás