promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már a Szélhámos rokonok gyönyörű sztárját egy átlagos hétköznapon? Így néz ki Nina Dobrev smink nélkül
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kaliforniában készültek friss fotók a színésznőről.

Nina Dobrev a Vámpírnaplók című, már-már kultikus sorozatnak köszönhetően lett gigasztár, de a xXx: Újra akcióban című filmben is láthattuk őt a Halálos iramban-szériából ismert Vin Diesel mellett. A hírességet nagyon sokan szeretik, és nem csupán a tehetsége, hanem a szépsége miatt is, ugyanis vannak, akik őt tartják jelenleg Hollywood egyik legszebb színésznőjének.

Nina Dobrev legutóbbi munkája a Szélhámos rokonok című akció-vígjáték volt, ami a Netflixen került bemutatásra pár hete. Az alkotás arról szól, hogy egy bankmenedzser éppen készül feleségül venni álmai nőjét, de minden a feje tetejére áll, mikor kiderül, hogy az anyósa, illetve az apósa nem élnek éppenséggel bűntelen életet – itt lehet megnézni ennek a fergeteges komédiának a magyar nyelvű előzetesét:

Nina Dobrev természetesen a Szélhámos rokonokban is elvarázsolta a gyönyörűségével a közönséget, és úgy néz ki, hogy ő egy átlagos hétköznap, smink nélkül is csodaszép, ugyanis a minap friss lesifotók készültek róla, illetve a snowboardosként ismert pasijáról, Shaun White-ról, akivel éppen a kutyájukat sétáltatták, és ezeken a felvételeken is remekül nézett ki a színésznő:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás