promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Susan Sarandonra? Így néz ki most a legendás színésznő
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

New York utcáin kapták lencsevégre Susan Sarandont.

Az Oscar-díjas Susan Sarandon olyan filmekben szerepelt, mint például a Thelma és Louise, Baseball bikák, Az eastwicki boszorkányok, Tammy, Ments meg, Uram!, Bűbáj vagy Az ügyfél. Hollywood egyik legendás színésznőjéről van szó, aki 1970 óta aktív, és folyamatosan remek alakításokkal ajándékozza meg a közönséget – sok feltörekvő színészpalántának ő a példaképe.

Az utóbbi években viszonylag kevés nagyobb kaliberű projektben láthattuk Susan Sarandont, de ez most megváltozott, ugyanis nemrég mutatták be a Kék bogár című DC szuperhősös filmet, amiben ő is benne van, ráadásul fontos szerepben. Az alkotás egész jó kritikákat kapott, a közönségnek is bejött, bár anyagilag egyelőre nem az igazi a teljesítménye – itt lehet megtekinteni az előzetesét:

A 76 éves Susan Sarandonnal jelenleg is több filmje van készülőben, szóval nincs számára leállás, addig színészkedik, ameddig csak tud, ennek pedig nemcsak a rajongói örülnek nagyon, hanem Hollywood is, hiszen a szakma elismerését is megszerezte magának az évtizedek alatt, igazi profinak tartják őt, akire bármilyen szerepet rá lehet bízni.

A minap friss lesifotók készültek New Yorkban Susan Sarandonról, akit a kommentek alapján nem mindenki ismert fel ilyen „hétköznapi” szerelésben, de talán pontosan ez is volt a célja a világsztárnak, hiszen lehet, hogy egy kis nyugalmat akart – itt lehet megnézni a felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Helyi Hírek
Időjárás