promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csúnyán lebukott Harrison Ford, nem akárhova vezetett az első útja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesifotók buktatták le New Yorkban az Indiana Jones sztárját, Harrison Fordot.

Harrison Ford egy igazi élő legenda, aki most, 81 évesen is aktív, ráadásul óriási projektekben szerepel. Nemrég mutatták be az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmet, ami a széria ötödik része, és ugyan a színész nagyon jó volt benne, az alkotás elég vegyes kritikákat kapott, ráadásul a mozipénztáraknál sem teljesített túl jól – sajnos nem ütött elég nagyot Indiana Jones utolsó kalandja.

Harrison Ford persze nem csügged, hiszen így is rengeteg pénzt hozott az Indiana Jones-széria utolsó része, ráadásul a következő években is kifejezetten érdekes munkái lesznek. Nemrég csatlakozott a Marvel istállójához, ugyanis szerepelni fog az Amerika Kapitány folytatásában, illetve a Thunderbolts című filmben is, amiben a pletykák szerint ő lesz a vörös Hulk – vagyis elvileg szuperhősként láthatjuk majd a világsztárt, persze főleg digitálisan.

Furcsa belegondolni, hogy Harrison Ford örökre maga mögött hagyta a két leghíresebb karakterét, Han Solo-t és Indiana Jones-t, de úgy tűnik, hogy a színész inkább az új kihívások felé halad tovább, hiszen még most is benne van a bizonyítási vágy, ami igazi hollywoodi ikonná tette őt.

A minap elég meglepő lesifotók kerültek ki Harrison Fordról, aki bizonyos szempontból csúnyán lebukott, ugyanis állítólag amint megérkezett a New York-i repülőtérre, rögtön az italboltba vezetett az első útja, ahol a felvételek szerint vett is valamit, majd sietve távozott:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás