promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aggasztó lesifotók kerültek ki Bruce Willis-ről, egyre rosszabbul van a Die Hard sztárja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A súlyosan beteg Bruce Willis-ről Los Angelesben készültek friss lesifotók.

Minden idők egyik legikonikusabb színésze, Bruce Willis pár hónapja kénytelen volt visszavonulni, ugyanis egy súlyos agyi betegséget, afáziát diagnosztizáltak nála, utólag pedig kiderült, hogy demenciában is szenved. Az állapota annyit romlott az utóbbi években, hogy már nem tud elvállalni szerepeket, ezért is kellett hátat fordítania Hollywoodnak és a filmgyártásnak – de hamarosan lehet, hogy kap egy utolsó esélyt a méltó búcsúra:

A 68 éves Bruce Willis manapság szinte minden idejét a családjával tölti, és ugyan nem sokat lehet hallani róla, de annyi sajnos kiszivárgott az utóbbi hetekben, hogy egyre rosszabbul van, és a lányai már fel vannak készülve a legrosszabbra is. Rendkívül megterhelő időszak ez számukra, hiszen nagyon szeretik az édesapjukat, és rendkívül fájdalmas nekik látni, hogy egyre csak romlik az állapota.

A minap bizonyos szempontból egészen aggasztó lesifotók kerültek ki Bruce Willis-ről, aki nagyon zavart tekintettel ült a kocsiban, miközben megbámult egy utcán közlekedő lányt, mintha ismerné valahonnan, de valószínűleg nem így volt – a kommentelők szerint ez annak lehet a jele, hogy tovább romlott a világsztár állapota.

Mivel Bruce Willis már hosszú ideje nem nyilatkozott, illetve a családja is csak ritkán ad információkat az állapotáról, így érthető, hogy már az ehhez hasonló lesifotók is komoly aggodalmat váltanak ki a színész rajongóiból, hiszen nekik sem jó látni, hogy a kedvencük ilyen beteg – itt lehet megtekinteni az imént említett, friss lesifotókat Bruce Willis-ről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás