promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Cameron Diazra? Alig lehet ráismerni most a színésznőre

Emlékszel még Cameron Diazra? Alig lehet ráismerni most a színésznőre

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Friss lesifotók készültek Cameron Diazról, így néz ki most a színésznő.

Cameron Diaz volt egykor a világ egyik legfelkapottabb színésznője, aki emberek millióit babonázta meg a szépségével. Az 1994-ben bemutatott A Maszk című filmmel robbant be a köztudatba Jim Carrey mellett, majd olyan sikerekben szerepelt, mint például a Charlie angyalai, Keresd a nőt!, Holiday, Álljon meg a nászmenet!, New York bandái, A John Malkovich-menet vagy a Szexvideó.

Pár évvel ezelőtt szinte szó nélkül visszavonult Cameron Diaz, ugyanis (mint utólag kiderült) nagyon elege lett a folytonos hollywoodi drámázásból, meg a mókuskerékből, és inkább nyugalomra, békességre vágyott. Hátat fordított a filmkészítésnek, és úgy döntött, hogy a családjával tölti az idejét – de nemrég az Oscar-díjas Jamie Foxx a színésznő rajongóinak legnagyobb örömére meggyőzte őt, hogy térjen vissza.

Hamarosan bemutatásra kerül Netflixen a Back in Action című akció-vígjáték Cameron Diaz és Jamie Foxx főszereplésével – az alkotást az a Seth Gordon rendezte, akinek a Förtelmes főnököket, illetve a Dwayne Johnson-féle Baywatch-ot is köszönhetjük, szóval egész jó kezekben van a visszatérő színésznő.

Rég láthattuk Cameron Diazt, éppen ezért olyan nagy dolog, hogy a minap friss lesifotók készültek róla Beverly Hillsben, viszont sokak szerint a világsztárt alig lehet felismerni a felvételeken, akadt pár egészen rosszindulatú komment is. Persze nem szabad elfelejteni, hogy ő is csak egy ember, neki sem kell mindig úgy kinéznie, mintha az Oscar-gálára készülne – itt lehet megtekinteni a képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak