promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cameron Diaz több év után visszatér, és ez csak egy embernek köszönhető
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú kihagyás után hamarosan a Netflixen tér vissza Cameron Diaz.

Cameron Diaz 1994-ben a Jim Carrey-féle A Maszk című filmmel robbant be a köztudatba, a következő években pedig Hollywood egyik legnagyobb sztárja lett belőle. Pályafutása alatt olyan nagy sikerű alkotásokban szerepelt, mint például a Keresd a nőt!, Charlie angyalai, Álljon meg a nászmenet!, A John Malkovich menet vagy a Minden héten háború, de még hosszasan sorolhatnánk, hiszen a csendes visszavonulásáig nagyon aktív volt színésznőként.

Utoljára a 2014-es Annie-ben láthattuk Cameron Diazt, aki a visszavonulása ellenére is folyamatosan kapta az ajánlatokat, de egyik sem volt olyan jó, hogy igent mondjon és emiatt újból feldúlja a családi életét – de most a rajongói legnagyobb örömére mégis megtörtént a „csoda”, és ezért egy másik világsztárnak tartozunk hálával, hiszen nélküle biztos, hogy nem jött volna össze a nagy visszatérés.

A Django elszabadul és a Ray fantasztikus színésze, az Oscar-díjas Jamie Foxx jelentette be, hogy Cameron Diaz is szerepelni fog fele a Back in Action című akció-komédiában, ami egyenesen a Netflixen fog debütálni – az még kérdéses, hogy pontosan mikor, de jó eséllyel jövőre már láthatjuk a filmet, hiszen még idén elkezdik a forgatást.

Úgy tűnik, hogy a Back in Action története van olyan jó, hogy még Cameron Diazt is kirángatta a visszavonulásból, és visszatérésre késztette, ez pedig több, mint bizalomgerjesztő – bár az is könnyen lehet, hogy Jamie Foxx volt számára az igazi húzóerő, de a lényeg nem változik: Cameron Diaz ismét filmet fog készíteni nekünk, erre a pillanatra pedig rengetegen vártak már.

Cameron Diaz amúgy érthető módon nagyon izgul a visszatérés miatt, hiszen egyszer már visszavonult, és ilyenkor nagyon kellemetlen érzés ismét elkezdeni dolgozni, de szerencsére kapott pár remek tanácsot a folyton nyugdíjba vonuló amerikai focistától, Tom Bradytől:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás