promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő lesifotók kerültek ki Pamela Andersonról, sokan alig ismerik fel a Baywatch bombázóját
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pamela Anderson szinte felismerhetetlen azokon a lesifotókon, amik Malibun készültek róla.

Pamela Anderson volt a '80-as, '90-es évek talán legnagyobb szexszimbóluma, akinek a világon mindenhol ismerték az arcát, a Playboyos képei pedig rengeteg falon ott díszelegtek. A Baywatch gyönyörű sztárja még most is a dögösség etalonjának számít, a neve egyet jelent a csábító, szőke bombázóval, akiért mindenhol epekednek – még most is rengetegen rajonganak a világsztárért.

Az utóbbi évtizedekben valószínűleg már mindenki számára kiderült, hogy Pamela Anderson jóval több egy egyszerű, csodaszép modellnél, aminek sokan gondolták/gondolják őt, hiszen többször is elmesélte már az izgalmas, helyenként tragikus, végtelenül tanulságos élettörténetét, amiből átjön, hogy ő egy olyan ember, aki sokat szenvedett, de volt olyan erős, hogy túl tudjon lendülni a fájdalmain.

Pamela Anderson rengeteget változott az utóbbi években, de most olyan lesifotók kerültek ki róla az internetre, hogy a visszajelzések alapján nagyon sokan meglepődtek, ugyanis az 56 éves ikon szinte teljesen felismerhetetlen a felvételeken, mintha nem is őt kapták volna lencsevégre Malibun.

Pamela Anderson egy egyszerű, kényelmes ruhát és papucsot visel a képeken, a haját pedig hátrafogta, miközben elvileg vásárolni ment. Ez is bizonyítja, hogy a sztárok is csak emberek, ők sem mindig úgy néznek ki, mintha a vörös szőnyegre készülnének, szóval érthetetlen, hogy egyes kommentelők miért bántották őt a lesifotók láttán – amiket itt lehet megtekinteni, ha valakit érdekelnek:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás