promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Sokkoló átalakulás: 90 kilót fogyott John Goodman, így néz ki most a színészlegenda

Sokkoló átalakulás: 90 kilót fogyott John Goodman, így néz ki most a színészlegenda

Színes
Kategória fejléc
Promotions

John Goodman mindenkit lenyűgözött a hatalmas fogyásával, szinte felismerhetetlen lett A nagy Lebowski színésze.

Az Emmy-díjas John Goodman hosszú évtizedek óta bizonyítja a tehetségét. Ő tipikusan egy olyan színész, akinél teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen filmekben tűnik fel, ettől olyan zseniális. Láthattuk őt A nagy Lebowski, Cloverfield Lane 10, A Flintstone család, Kényszerleszállás, Az Argo-akció és egyebek között a Kong: Koponya-sziget című alkotásokban is, és mindenhol remekelt.

Az emberek többsége egy pocakos férfire gondol, mikor meghallja John Goodman nevét, de úgy tűnik, hogy ez már a múlt, ugyanis a színész az utóbbi években drasztikusan lefogyott. Egészen konkrétan 90 kilótól szabadult meg, ráadásul állítólag teljesen magától, valószínűleg diétával és rendszeres testmozgással – elképesztő akaraterőre van szükség egy ekkora súlyveszteség eléréséhez.

A minap Monte-Carlóban készült pár friss fotó John Goodmanről, aki egészen felismerhetetlen a felvételeken, hiszen a drasztikus fogyás miatt nem csupán a testalkata változott meg teljesen, hanem az arca is más lett – tényleg olyan, mintha nem is ugyanaz az ember lenne, mindenkit lenyűgözött a világsztár új kinézete.

A képek alapján John Goodman határozottan jól érzi magát a bőrében, valószínűleg nagyon élvezi, hogy az emberek hüledeznek, miközben őt bámulják. Tényleg le a kalappal előtte, hiszen biztos, hogy rengeteg munkája van ebben a fogyásban, igazán büszke lehet magára – itt lehet megtekinteni a róla készült, friss felvételeket, amiken megcsodálhatjuk a sokkoló átalakulását:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak