promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dallas sztárja 74 évesen is piszok jóképű, így néz ki most Patrick Duffy
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Patrick Duffy örökre Bobby Ewing marad a közönség szemében.

Kevés olyan legendás sorozat létezik, mint a Dallas. Nemcsak Magyarországon, hanem a világ szinte összes részén imádták annak idején a nézők ezt az izgalmas kis sorozatot, ami eredetileg 1978 és 1991 között ment. Manapság elég csupán a főcímzenéjét meghallanunk ahhoz, hogy elöntsenek minket az emlékek, szóval tényleg egy olyan szériáról van szó, ami közel áll a magyarok szívéhez.

Rengeteg felejthetetlen karakter volt a Dallasban, de közülük mindenképp kiemelkedik a Larry Hagman által alakított Jockey Ewing, illetve a testvére, Bobby Ewing, akit Patrick Duffy testesített meg.

Larry Hagman sajnos 2012-ben, 81 éves korában elhunyt, de Patrick Duffy szerencsére jól van, 74 évesen is aktív, ráadásul remekül néz ki, hiszen még mindig ugyanolyan jóképű, mint 30-40 évvel ezelőtt.

Patrick Duffyt persze nemcsak a Dallasból ismerheti a közönség, hiszen sokáig szerepelt az Egyről a kettőre című komédia sorozatban is, amit szintén nagyon szeretett a hazai közönség, hiszen kellemes, egyszerű és szórakoztató volt – mi is úgy éreztük a nézése közben, mintha a Lambert családhoz tartoznánk, és velük együtt élnénk át a mókás kis hétköznapi kalandokat.

A minap friss felvételek készültek Patrick Duffyról a Monte Carlo Televíziós Fesztiválon, a képek pedig bizonyítják, hogy most is valóban nagyon jól fest a világhírű színész, egyáltalán nem látszik rajta a kora – még az is lehet, hogy a gyönyörű szerelme, Linda Purl az, aki miatt ilyen fiatalos.

Itt lehet megtekinteni az imént említett fotókat Patrick Duffyról és a párjáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás