promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A nyílt utcán akarták megverni A szürke 50 árnyalata sztárját? Döbbenetes lesifotók készültek a színészről

A nyílt utcán akarták megverni A szürke 50 árnyalata sztárját? Döbbenetes lesifotók készültek a színészről

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Jamie Dornan elég kellemetlen szituációba keveredett a lesifotók alapján.

Jamie Dornan 2015-ben, A szürke ötven árnyalata című filmmel robbant be a köztudatba, rengeteg pénzt hozott a szexuálisan túlfűtött alkotás. A sikerkönyv alapján készült dráma elég bevállalós volt, a színész pedig tökéletesen hozta a gazdag, jóképű Christian Grey figuráját, aki nem mellesleg odavan a szado-mazo szeretkezésért – nem csoda, hogy azóta is Hollywood egyik legjóképűbb férfijának tartják őt.

Sokan azt hitték, hogy Jamie Dornan óriási filmekben fog szerepelni A szürke 50 árnyalata-széria lezárása után, de nem így lett, hiszen szinte csak a 2021-es Belfast című filmje volt az, aminek sikerült elég figyelmet kapnia a közönségtől. Hamarosan viszont minden megváltozik, ugyanis elég izgalmas projektekkel készül a színész, aki egyebek között Kenneth Branagh új Poirot krimijében, a hamarosan érkező Szeánsz Velencében című alkotásban is feltűnik majd.

Jamie Dornan tavaly hozott nekünk egy elég izgalmas sorozatot Átutazó címmel, amiben egy olyan karaktert alakít, aki elveszíti az emlékezetét, és próbál rájönni, hogy kicsoda valójában, miközben a múltja is rohamtempóban kergeti őt – a széria jelenleg is elérhető az HBO Max kínálatában, a kritikák alapján egész jó lett.

Már ezerrel forgatják Dublinban az Átutazó 2. évadát, amiben természetesen Jamie Dornan is visszatér. Nemrég kiszivárgott pár lesifotó az internetre a forgatásról, miközben egy olyan jelenetet vettek fel, amiben megrángatják a színészt, és úgy tűnik, hogy meg akarják verni őt a nyílt utcán – sokan félreértették a képeket, és azt hitték, hogy valóban valami komoly atrocitásba keveredett a sztár, de szerencsére nem így van.

Itt lehet megnézni az imént említett lesifotókat, amik sokakat megdöbbentettek:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak