promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford 21 éve imádja a feleségét, nagyon cukik voltak az új Indiana Jones film premierjén
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Indiana Jones és a sors tárcsája Los Angeles-i premierjén Harrison Ford és a felesége, Calista Flockhart is ott voltak.

Kevés olyan ikonikus színész maradt Hollywoodban, mint Harrison Ford, hiszen gyakorlatilag a '70-es évek óta folyamatosan sikeres és a köztudatban van. Olyan alkotásokat köszönhetünk neki, mind például a Star Wars-, illetve az Indiana Jones-széria, és most, 80 évesen is aktív, ráadásul hatalmas filmekben szerepel – sőt, már nem kell sokat aludnunk a következő nagy dobásáig.

Június 29-én érkezik meg a magyar mozikba Indiana Jones ötödik, és egyben utolsó kalandja, az Indiana Jones és a sors tárcsája, amit most kivételesen nem a zseniális Steven Spielberg rendezett, hanem a Logan - Farkas mögött álló James Mangold, akinek valószínűleg egyáltalán nem volt egyszerű dolga, hiszen sokak számára kiemelten fontos ez a sikervárományos film.

Harrison Ford utoljára veszi fel Indiana Jones kalapját ebben az alkotásban, vagyis ezzel egy korszak lezárul, elbúcsúzhatunk minden idők egyik legjobb, legismertebb filmes karakterétől, aki már 1981 óta a közönség kedvence.

Itt lehet megtekinteni az Indiana Jones és a sors tárcsája magyar nyelvű előzetesét, hátha valaki esetleg még nem tudta eldönteni, hogy megnézze moziban, vagy sem – de mivel az év egyik legizgalmasabb, leglátványosabb filmjének ígérkezik, így valószínűleg nem szabad kihagyni:

Megvolt Los Angeles-ben az Indiana Jones és a sors tárcsája premierje, ahol természetesen Harrison Ford is ott volt, ráadásul vitte magával a gyönyörű feleségét, Calista Flockhartot is, akivel már 2002 óta vannak együtt, és nagyon cukin néztek ki a vörös szőnyegen – itt lehet megnézni az eseményről készült képeket a színészekkel, készítőkkel:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás