promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézd meg Lionel Messi 2,5 milliárdos luxuslakását, amit Miami-ban vett magának
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Messi nem akármilyen ingatlant vett magának Miami-ban.

Valószínűleg mindenki pontosan tudja, hogy jelenleg Lionel Messi a világ egyik legjobb focistája, sőt, sokak szerint még Cristiano Ronaldónál is jobb. Messi a generációja egyik meghatározó sportolója lett, emberek milliói néznek fel rá, sok gyerek csak miatta kezdett el focizni, hiszen olyanok akarnak lenni, mint a zseniális világsztár, aki nemrég hatalmas döntést hozott a karrierjét illetően.

A 35 éves Lionel Messi sokáig volt a Barcelona játékosa, majd 2021-ben átigazolt a Paris Saint-Germain csapatához. Egy ideje már lehetett hallani különböző helyekről a kifejezetten meglepő pletykákat, hogy az argentin sztárfocista Cristiano Ronaldóhoz hasolnló módon elhagyja Európát, és egy amerikai csapathoz igazol. Mostanra már kiderült, hogy igazak voltak a szóbeszédek:

Messi valóban távozik a PSG-től, és már át is igazolt David Beckham klubjához, az Inter Miami-hoz.

Messi állítólag nagyon szeretett volna visszatérni a Barcelonába, de félt, hogy az igazolása súlyos anyagi gondokat okozna a klubnak, ami azt eredményezné, hogy el kellene adniuk játékosokat, vagy mindenkinek csökkenteni kéne a fizetését. A sportcsillag saját elmondása szerint nem a pénz miatt választotta az Inter Miami-t, de az biztos, hogy sokan meglepődtek a döntésén – és persze izgatottan várják a debütálását.

Lionel Messi jól ráérzett arra 2021-ben, hogy nem sokkal később az Inter Miami-hoz kerül, ugyanis akkor vett Miami-ban egy gyönyörű luxuslakást 7,3 millió dollárért, vagyis nagyjából 2,5 milliárd forintért – így néz ki a gyönyörű ingatlan:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás