promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
60 éves lett Johnny Depp: íme 10 érdekesség A Karib-tenger kalózai sztárjáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

60. születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk pár érdekességet Johnny Deppről.

1. Johnny Depp állítólag gyerekként allergiás volt a csokoládéra, ami azért érdekes, mert 2000-ben szerepelt a Csokoládé című filmben, illetve ő volt Willy Wonka a 2005-ös Charlie és a csokigyárban is.

2. Fiatalon rocksztár akart lenni Johnny Depp, 15 évesen még az iskolát is ott hagyta, hogy zenélhessen – a The Kids nevű bandájával egyszer Iggy Pop előtt játszottak.

3. Johnny Depp legelső filmje egy igazi horrorklasszikus volt, az 1984-es Rémálom az Elm utcában, amit a zseniális Wes Craven rendezett.

4. A People magazin kétszer is megválasztotta Johnny Deppet a világ legszexibb férfijának: először 2003-ban, majd 2009-ben.

5. Johnny Depp elképesztően sok pénzt keresett Jack Sparrow karaktereként A Karib-tenger kalózai-szériában – alábbi cikkünkben vannak a pontos összegek:

6. Johnny Depp is szerepelt Heath Ledger utolsó filmjében, a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma című alkotásban – a munkájáért kapott pénzt az elhunyt színész lányának adta.

7. Saját elmondása szerint ez a három karakter volt Johnny Depp kedvence: Ollókezű Edward, Ed Wood és persze Jack Sparrow.

8. Johnny Depp rendszeresen ellopta A Karib-tenger kalózai-széria forgatásáról azokat az aranyfogakat, amiket Jack Sparrow-ként viselt.

9. 1999-ben Johnny Depp csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, így örökre a legnagyobbak között van a neve.

10. Johnny Depp rendszeresen beöltözik Jack Sparrow-nak, és gyermekkórházakat látogat meg, hogy ezzel felvidítsa egy kicsit a kis betegeket.

Nézd meg galériánkat Johnny Deppről, aki ma lett 60 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás