promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jessica Chastain dekoltázsáról még a rikító, zöld ruhája sem tudta elvenni a figyelmet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jessica Chastain New York-ban, egy díjátadón varázsolt el mindenkit.

A 2012-ben bemutatott Zero Dark Thirty - A Bin Láden hajsza című, hatalmas sikerű thriller hozta meg a nagy áttörést Jessica Chastain számára, aki azóta Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésznőjének számít. Eddigi pályafutása során olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Csillagok között, Az - Második fejezet, A segítség, Mentőexpedíció vagy az X-Men: Sötét Főnix.

A 2021-es Tammy Faye szemei című drámában olyan lehengerlő alakítást nyújtott Jessica Chastain, hogy tavaly Oscar-díjjal jutalmazták érte, ezzel pedig örökre bebiztosította a helyét a legnagyobb színésznők között. Jelenleg is rengeteg projekten dolgozik, folyamatosan hozza nekünk a filmeket, de közben a színpadon is maradandót alkot, és ezt nemrég egy újabb díj bizonyította.

Jessica Chastain is ott volt az idei Drama Desk Awards díjátadón New York-ban, ráadásul nem üres kézzel távozott, ugyanis az A Doll’s House című előadás miatt őt választották meg a legjobb színésznőnek – a világsztár pedig egyenesen ragyogott a rikító zöld ruhájában, miközben látványos dekoltázst is villantott.

Jessica Chastain egész bevállalós kedvében volt, mikor ezt a figyelemfelkeltő ruhát választotta magának, és ennek meg is lett a hatása, ugyanis rengeteg cikk született arról a nemzetközi oldalakon, hogy milyen dögös volt ebben a szettben – akit érdekelnek a róla készült képek a díjátadón, az most megnézheti őket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás