promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi arcművészet: bármelyik világsztárrá képes átalakulni egy kis sminkkel ez a lány - Nézd meg, milyen elképesztően tehetséges
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy mikre képes ez az ausztrál sminkes.

Azzal minden bizonnyal már mindenki tisztában van, hogy elképesztően fontos tud lenni egy jól elkapott smink, hiszen szinte teljesen meg tudja változtatni az arcot, mintha másik emberről lenne szó. Számtalan videó van fent a világhálón, ami megmutatja a jól bevált makeup trükköket, de még így is biztos, hogy sokan lesznek, akik rendesen meglepődnek azon, mikre képes egy ausztrál sminkes.

Evelin Costa mindig is imádta a sminkelést, 15 éves kora óta pedig rendszeresen keres is belőle pénzt, hiszen ő lett Shepparton legfelkapottabb makeup művésze. Sőt, egyenesen sminkvarázslónak hívják a munkái miatt, hiszen ő nemcsak gyönyörűvé tud varázsolni valakit, hanem szinte arra is képes, hogy egy ismert ember bőrébe bújjon, mintha csak a hasonmása lenne.

A sminkeslány megosztotta az emberekkel, hogy milyen hírességekké tudja átalakítani magát egy kis sminkkel, vattával és különböző kozmetikumokkal: többek között Leonardo DiCaprio, Harry Styles, Angelina Jolie, Adele, Robert Downey Jr., Jeffrey Dean Morgan, Norman Reedus, Jennifer Coolidge, Johnny Depp, Justin Bieber, Lady Gaga, Miley Cyrus és Taylor Swift is az „áldozatai” között van.

Akit érdekel a piszok tehetséges Evelin Costa munkája, annak hatalmas szerencséje van, ugyanis alábbi galériánkban megnézheti pár alkotását, amik valóban egészen elképesztőek, mintha tényleg egy igazi sminkvarázsló lenne a lány:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás