promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna bevállalta: smink nélkül mutatta meg az arcát
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramónát kevesen látták eddig smink nélkül.

Nyakunkon a fesztiválszezon, sokan már a nyári zenés eseményekre készülnek, köztük Lékai-Kiss Ramóna is, aki a közösségi oldalán egy izgalmas fotót osztott meg a Balaton Sound-ról.

Ezen a képen az egyik barátnőjével együtt buliznak, a TV2 műsorvezetője baseball sapkát, fekete ujjatlant, combig érő nadrágot, és derékra kötött felsőt visel. Ramóna azért osztotta meg ezt az emléket, mert így akarta felhívni a követői figyelmét egy nyereményjátékra, amivel páros VIP napijegyet lehet nyerni az idei Balaton Soundra.

Aki szeretne részt venni a nyereményjátékban, az még június 3-áig megteheti Lékai-Kiss Ramóna közösségi oldalán.

Bár az alábbi képen a műsorvezető teljesen kisminkelve látható, egyik friss bejegyzésében már megmutatta magát, hogy milyen is az arca természetesen.

A TV2 sztárjáról squash közben készült egy olyan fotó, ahol smink nélkül látható; mert nyilván az edzéshez, sportoláshoz az ember nem festi ki magát - persze vannak olyan hazai hírességek, akik máshogy gondokodnak a témában.

Bizonyára sokan nem is tudták, hogy Lékai-Kiss Ramóna fallabdázni is szeret, így most akár egy új oldalát is megmutathatta a követőinek. Az alábbi kép is azt bizonyítja, hogy a műsorvezetőt rendkívüli természetes szépséggel áldotta meg az élet, neki tényleg nincs szüksége sminkre ahhoz, hogy gyönyörűnek lássák.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás