promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legdögösebb színésznőjének tartják, de vajon tényleg az? - Friss fotókon Sydney Sweeney
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney az Eufória című sorozatnak köszönhetően lett világhírű.

Sydney Sweeney már 2009 óta színészkedik, feltűnt annak idején a Grace klinika egyik epizódjában is, de kereken 10 évet kellett várnia a nagy áttörésre, ugyanis 2019-ben indult a nagy sikerű Eufória című sorozat, ami szinte egyből kultikus státuszba emelkedett a félelmet nem ismerő témái és az őszinte történetei, karakterei miatt – ugyan Zendaya az alkotás főszereplője, de Sydney Sweeney is hamar mély nyomot hagyott maga után.

Akik nézik az Eufóriát, azok pontosan tudják, hogy egy elég kemény sorozatról van szó, ami néha valóban egészen meghökkentő. Bőven van benne durva dolog, drogozás, káromkodás és meztelenkedés is. Leginkább az utóbbiból jutott elég sok Sydney Sweeney-nek a szériában, a közönséget pedig egy életre elvarázsolta a pucér jeleneteivel – sőt, jelenleg Hollywood legdögösebb, legkívánatosabb színésznőjeként emlegetik.

Sydney Sweeney mindössze 25 éves, de máris akkora sztár Amerikában, hogy az valami hihetetlen. Már a világ többi részén is ismerik az arcát, de az Egyesült Államokban egyenesen megvadulnak érte, és nem győznek kapkodni utána – talán nincs is nála felkapottabb színésznő jelenleg.

Most mutatták be Sydney Sweeney legújabb filmjét, a Realityt, amiben állítólag elképesztően jó alakítást nyújt, hamarosan pedig a Madame Web című Marvel filmben fog feltűnni, szóval elég izgalmas projektek vannak neki betárazva.

Sydney Sweeney a minap New York-ban járt, hogy egy beszélgetős műsorban szerepeljen. Készült róla pár friss kép, amiket itt lehet megnézni, hogy mindenki el tudja dönteni magának, hogy valóban ő a legdögösebb színésznő, vagy sem:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás