promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt a Két pasi meg egy kicsi cuki gyereksztárjával? Ezeken a friss lesifotókon alig lehet ráismerni a színészre
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Két pasi meg egy kicsi című sorozatból ismert Angus T. Jones rengeteget változott az utóbbi években.

Magyarországon is sokan szeretik a Két pasi meg egy kicsi című vígjáték sorozatot, amiben Charlie Sheen mellett Jon Cryer és Angus T. Jones voltak a főszereplők. Az alkotás 12 évadon át ment, de Charlie Sheent kirúgták még a vége előtt a hatalmas balhéi és a botrányos viselkedése miatt – Ashton Kutcher váltotta őt, de a nézők többsége szerint onnantól kezdve a széria már nem volt az igazi.

Állítólag elég komoly problémák akadtak a színfalak mögött, és nemcsak Charlie Sheen volt elégedetlen a sorozattal, hanem a Jake Harpert alakító Angus T. Jones is, aki többször is leszólta nyilvánosan a szériát, és egy jó ideig nem is láthattuk benne őt – a szemünk előtt lett cuki kisgyerekből szinte felnőtt, szóval sokan elszomorodtak, mikor kiderült, hogy tőle is búcsúzniuk kell.

Angus T. Jonest azóta nem igazán láthattuk szerepelni nagyobb alkotásokban, gyakorlatilag 2016 óta nem kapott szerepet, pedig pár éve azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a színészkedéshez – de úgy tűnik, hogy Hollywood többé nem kér belőle, mivel elég rossz fényt vetett rá, hogy a saját sorozatára panaszkodott és beszólt a készítőknek.

A minap friss lesifotók jelentek meg az egykori gyereksztárról, aki egészen felismerhetetlen lett, szakállat növesztett, ráadásul a felvételeken elég morcosnak is tűnik. A rajongók el is kezdtek aggódni érte, hiszen nem igazán lehet tudni, hogy mostanság mit csinál, de az biztos, hogy nem túl biztató a mostani kinézete.

Így néz ki most Angus T. Jones – a piros sapkás képek a legfrissebbek:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás