promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Jennifer Lopez egy szürke hétköznapon, felismernéd az utcán a gyönyörű világsztárt?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez meglepően szolidan néz ki ezeken a friss lesifotókon.

Ben Affleck felesége, Jennifer Lopez már hosszú évek, évtizedek óta a bolygó egyik legnagyobb sztárja. Nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is folyamatosan bizonyítja a tehetségét, egészen hihetetlen sikereket ér el mindkét fronton. Nemrég mutatták be Netflixen a legújabb, Anya című akciófilmjét, hamarosan pedig elvileg megjelenik a következő albuma is, amit állítólag a szerelme ihletett.

A jelenleg 53 éves Jennifer Lopez mindig fantasztikusan néz ki a különböző eseményeken, folyton lenyűgözi az embereket a szépségével és a különleges, bevállalós ruháival, bámulatos szokott lenni a ragyogása. Persze ezek különleges alkalmak, hiszen ilyenkor általában mindenki rendesen kicsípi magát, és az ilyen megjelenések egyáltalán nem tükrözik azt, hogyan is néznek ki a hírességek egy átlagos hétköznapon.

A minap friss lesifotók kerültek ki Jennifer Lopezről, aki megmutatta az öltözékével, hogy ő is csak egy ember, és a világsztároknak sem kell mindig úgy kinézniük, mintha éppen egy divatlap címlapfotózására készülnének.

Jennifer Lopez kifejezetten szolidan nézett ki a bő farmernadrágjában és a kötött kardigánjában, sokan alig ismerték fel őt a Kaliforniában készült lesifotókon. Persze most is csodaszép volt, mint mindig és mindenhogy, de azért valóban meglepő, hogy így is láthatjuk őt, és nem csupán a vörös szőnyeges csillogás közepette – bár úgy tűnt a felvételeken, hogy valami nagyon nyugtalanítja őt.

Itt lehet megtekinteni a friss lesifotókat Jennifer Lopezről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás