promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cara Delevingne ennél nyitottabb ruhát már fel se vehetett volna, brutál bevállalós volt a modell
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az összes tekintet Cara Delevingne-re szegeződött.

Cara Delevingne még csak 30 éves, de már szinte mindent elért, amit modellként lehetséges. Az utóbbi években gyakorlatilag az egész világ megismerte az arcát, gigantikus márkákkal, tervezőkkel dolgozott együtt, hatalmas kampányoknak volt a központi szereplője, és az egyik legfoglalkoztatottabb manöken lett a szakmában – arról nem is beszélve, hogy igazi modern szexszimbólumnak számít.

Voltak komoly mélypontjai Cara Delevingne-nek, mikor két végén égette a gyertyát, de még időben felismerte, hogy gond van, segítséget kért, és mostanra már jól érzi magát, ismét örömét leli a munkájában és egészséges. Látszik is rajta a boldogság, hiszen bárhol is tűnik fel, ott ragyog, és az összes tekintet rá szegeződik – ez a minap is így volt New York-ban egy eseményen.

Cara Delevingne egy extrém nyitott, kivágott ruhában vett részt az eseményen, szinte alig takarta valami a mellkasát, ő pedig közben olyan intenzitással nézett a kamerába, hogy egyszerűen lehetetlenség volt ellenállni neki – nem csoda, hogy rögtön ő került a középpontba a bevállalós megjelenésével, amiről azóta is rengetegen beszélnek.

Cara Delevingne valóban csodaszép, és ezt ismét sikerült bebizonyítania ebben a szettben. Nem sokan lettek volna képesek arra, hogy ennyire tökéletesen ötvözzék az eleganciát és a csábítást, szóval nem véletlenül jutott fel a modellszakma csúcsára, ő egy igazi őstehetség ilyen szempontból.

Itt lehet megnézni az eseményen készült képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás