promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin összekapott Vilmossal? A hercegné egyedül jelent meg egy eseményen
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné kivételesen egyedül képviselte a brit királyi családot.

Rengeteg problémával küzd manapság a brit királyi család, hiszen hiába koronázták meg nemrég II. Erzsébet királynő legidősebb fiát, Károlyt, őt a Lady Dianával való balhéja óta egyáltalán nem kedvelik a britek, így most, királyként sem adják meg neki azt a tiszteletet, ami a titulussal járna alap esetben – és ezen már valószínűleg semmi sem fog változtatni, meg kell szoknia ezt a helyzetet.

III. Károly királynál csak a feleségét, Kamilla királynét, illetve Harry herceget és Meghan Markle-t rühellik jobban a britek. Az utóbbi párost azért, mert hátat fordítottak a királyi családnak, és Amerikában kezdtek új életet, de azóta is csak gondot okoznak a rokonoknak – elég, ha csak Harry botránykönyvére gondolunk, ami miatt csúnyán összekapott a bátyjával, Vilmossal és az ő feleségével, Katalinnal is.

Ha már Vilmos herceg és Katalin hercegné: jelenleg egyedül talán őket kedvelik csak igazán a britek a királyi családból, hiszen nincsenek körülöttük igazán nagy botrányok, és általában mindig megfelelő módon képviselik a nemzetet a különböző eseményeken.

Bár a brit bulvárlapok így is szeretnek csámcsogni rajtuk, nemrég például Katalin kivételesen egyedül jelent meg egy eseményen, és máris felmerült a pletyka, hogy összekaptak Vilmossal. Ez természetesen nem így van, csupán arról van szó, hogy most így alakultak a dolgok, de Katalin persze Vilmos nélkül is helytállt, és mindenkit elvarázsolt a csinos rózsaszín ruhájában – itt lehet megnézni pár felvételt az eseményről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás