promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rózsa piros, az ibolya kék, virágshow-n voltak III. Károlyék
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly király és Kamilla királyné Chelsea-be mentek megcsodálni egy virágshow-t.

Tavaly szeptemberben, II. Erzsébet királynő halála után a legidősebb fiának, Károlynak muszáj volt átvennie az uralkodást. Ennek sokan nem örültek, hiszen a Lady Dianával való botránya óta nem igazán kedvelik őt a britek, de hát nincs mit tenni, kénytelenek voltak elfogadni, hogy ő lesz a király – pár hete meg is történt a koronázási ceremónia, III. Károly király pedig azóta is uralkodik.

A király élete persze nemcsak játék és mese, hiszen a napjai zöme abból áll, hogy kocsiba be, kocsiból ki, itt egy esemény, ott egy esemény, nagy mosoly, jöhet a vacsora. Lehet, hogy egyszerűnek hangzik, de lelkileg elég megterhelő lehet, hogy folyton fotósok hada kíséri őt, és mindössze egyetlen rossz mozdulat elég ahhoz, hogy róla cikkezzen a világsajtó – még jó, hogy ott van neki a hűséges támasza, a szerelme, Kamilla királyné, akit szintén eléggé utálnak a britek.

A minap III. Károly király és Kamilla királyné ismét mentek egy kötelező kört, most éppenséggel Chelsea-be vitte őket a sofőr, hogy ott egy virágshow-n vegyenek részt. Az ott készült felvételek alapján úgy tűnik, hogy:

Károly kivételesen hamar feladta a jópofizást, és hagyta, hogy inkább a stílszerűen virágmintás ruhába öltözött felesége élvezze a növények látványát.

Kamilla királyné hősiesen bámulta a virágokat, szaglászta őket, kérdezősködött róluk és még érdeklődést is mutatott, szóval példaértékűen képviselte a brit királyi családot, senki se lett volna nála jobb ebben. III. Károly király büszke lehet, hogy a párja bevállalta a virágshow meglátogatását, hiszen ha valahol nem kell érdekfeszítő történésekre számítani, akkor ez egy olyan esemény volt.

Itt lehet megnézni az ott készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás