promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hanks kiakadása bejárta a világsajtót, de most kiderült az igazság
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tom Hanks Cannes-ban akadt ki a fotósok szeme láttára, de most a felesége, Rita Wilson elárulta, mi történt valójában.

Június 8-án érkezik Tom Hanks legújabb filmje, az Asteroid City című alkotás, amit a zseniális Wes Anderson készített. A kétszeres Oscar-díjas világsztár mellett olyan színészek fognak szerepelni még a remeknek ígérkező dráma-komédiában, mint például Scarlett Johansson, Edward Norton, Adrien Brody, Margot Robbie, Jeff Goldblum, Willem Dafoe, Jason Schwartzman vagy Tilda Swinton – itt lehet megnézni a magyar feliratos előzetest:

Az Asteroid City díszbemutatója Cannes-ban volt a minap, és az első vélemények alapján most sem fog csalódást okozni Wes Anderson, ismét hozta a tőle megszokott színvonalat és stílust. A vörös szőnyeges premieren a film legtöbb sztárja is ott volt, többek között Tom Hanks is tiszteletét tette az eseményen – de történt valami, ami elég nagy botrányt okozott, és pillanatok alatt bejárta a világsajtót.

Kikerültek olyan felvételek, amiken az látszódik, hogy Tom Hanks és a felesége dühösen, hevesen gesztikulálva vitatkoznak az esemény egyik szervezőjével, és még az sem érdekli őket, hogy mindezt a kamerák kereszttüzében teszik.

Rengeteg portál lehozta Tom Hanks ingerült, kiakadt arcát, de úgy tűnik, hogy csupán egy csúnya félreértés volt az egész.

Tom Hanks felesége, Rita Wilson árulta el az igazságot, ami szerint egyáltalán nem veszekedésről volt szó, hanem éppen azt beszélték meg, hogy hova, hogyan kell menniük, de semmit sem hallottak a tömeg sikítozásától, ezért üvöltözniük és mutogatniuk kellett, hogy megértsék egymást – vagyis nincs szó se kiakadásról, se balhéról, csak felfújták a bulvárlapok.

Itt lehet megnézni pár képet az eseményről, Tom Hanks mókás arckifejezései miatt mindenképp érdemes megtekinteni őket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás