promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
10 érdekesség Robert Pattinson-ról, aki csillogó vámpírfiúból Batman lett
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van az Alkonyat és a Batman sztárjának, Robert Pattinsonnak születésnapja, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Robert Pattinson nemcsak színészként bizonyított az Alkonyat című filmben, ugyanis az egyik dala is megtalálható a nagy sikerű alkotás filmzenei lemezén.

2. Az Alkonyat gigasikere után sokan elfelejtették, de Robert Pattinson a Harry Potter-szériában is szerepelt, ő alakította Cedric Diggory karakterét a negyedik részben.

3. Robert Pattinson egyik legjobb filmje a Jólét című thriller, amiben egy e-mailnek köszönhetően kapta meg a főszerepet: állítólag még évekkel korábban írt a készítőknek, hogy szívesen szerepelne az egyik alkotásukban, és végül összejött a dolog.

4. 2014-ben egy orosz csillagász Robert Pattinsonról nevezett el egy aszteroidát: 246789 Pattinson lett a neve.

5. Az ismerősei szerint a legnagyobb negatívum Robert Pattinsonban az, hogy egyáltalán nincs időérzéke, mindig késik, rengeteget kell rá várni.

6. A rajongók R-Patz becenéven is szokták emlegetni Robert Pattinsont, aki elárulta, hogy rettenetesen utálja a dolgot.

7. Robert Pattinson színészpéldaképe nem más, mint a háromszoros Oscar-díjas Jack Nicholson.

8. Amikor a Batman című film meghallgatásán volt Robert Pattinson, titokban csinált magáról egy képet a jelmezben, hátha nem ő lesz a befutó, és így megmarad emlékül a dolog.

9. Robert Pattinson úgy koptatta le az egyik nyomulós rajongóját, hogy elhívta vacsorázni, ahol végig csak panaszkodott – a rettenetes „randi” meghozta a hatását, többé nem zaklatta őt a lány.

10. Az Alkonyat forgatásának legelső napján elég kellemetlen sérülést szenvedett Robert Pattinson: meghúzódott a fenekében egy izom.

Nézd meg galériánkat Robert Pattinsonról, aki ma lett 37 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás