promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne 38 évesen is úgy megy bulizni, mintha még mindig tinilány lenne
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Avril Lavigne harisnyában, szoknyában hódította meg a londoni éjszakát.

A pop-punk királynője, Avril Lavigne annak idején egy pillanat alatt lett a világ kedvence, hiszen a lázadó, tinipunkos stílusával rengetegen tudtak azonosulni, mindenhol az ő slágerei szóltak és sok-sok fiatal lány akart hasonlítani rá, szóval nagyon-nagyon menő volt. Azóta már nagyjából 20 év telt el, de az énekesnő most is a legnagyobb sztárok közé tartozik, a rajongói pedig végig kitartottak mellette.

Avril Lavigne persze nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű is, ráadásul most, 38 évesen is fantasztikusan néz ki, mintha egyáltalán nem lenne képes öregedni. Szinte a csodájára járnak az emberek, hogy milyen csodaszép az énekesnő, aki nemrég szakított hosszú idő után a vőlegényével, de állítólag máris új párja van az ismert rapper, Tyga személyében – bár nem sokat lehet tudni róluk.

Nemrég friss fotók készültek Avril Lavigne-ről, aki bulizni ment a londoni éjszakába, ráadásul a visszajelzések alapján egy elég dögös szerelésben, ugyanis harisnyában és rövid szoknyában flangált, ezzel pedig szépen a figyelem középpontjába került – ami teljesen érthető, hiszen elképesztően csábítóan nézett ki, lehetetlenség volt nem őt nézni ebben a szettben.

Sokak szerint Avril Lavigne ezzel a ruhaösszeállítással bizonyos szempontból felidézte a 20 évvel ezelőtti kinézetét, mivel úgy nézett ki, mint egy tinilány. Ez mondjuk nem mindenkinek tetszett, de akinek igen, annak nagyon, hiszen az énekesnő valóban álomszép volt harisnyában és szoknyában – itt lehet megnézni a róla készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás