promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Avril Lavigne 38 évesen is úgy megy bulizni, mintha még mindig tinilány lenne

Avril Lavigne 38 évesen is úgy megy bulizni, mintha még mindig tinilány lenne

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Avril Lavigne harisnyában, szoknyában hódította meg a londoni éjszakát.

A pop-punk királynője, Avril Lavigne annak idején egy pillanat alatt lett a világ kedvence, hiszen a lázadó, tinipunkos stílusával rengetegen tudtak azonosulni, mindenhol az ő slágerei szóltak és sok-sok fiatal lány akart hasonlítani rá, szóval nagyon-nagyon menő volt. Azóta már nagyjából 20 év telt el, de az énekesnő most is a legnagyobb sztárok közé tartozik, a rajongói pedig végig kitartottak mellette.

Avril Lavigne persze nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű is, ráadásul most, 38 évesen is fantasztikusan néz ki, mintha egyáltalán nem lenne képes öregedni. Szinte a csodájára járnak az emberek, hogy milyen csodaszép az énekesnő, aki nemrég szakított hosszú idő után a vőlegényével, de állítólag máris új párja van az ismert rapper, Tyga személyében – bár nem sokat lehet tudni róluk.

Nemrég friss fotók készültek Avril Lavigne-ről, aki bulizni ment a londoni éjszakába, ráadásul a visszajelzések alapján egy elég dögös szerelésben, ugyanis harisnyában és rövid szoknyában flangált, ezzel pedig szépen a figyelem középpontjába került – ami teljesen érthető, hiszen elképesztően csábítóan nézett ki, lehetetlenség volt nem őt nézni ebben a szettben.

Sokak szerint Avril Lavigne ezzel a ruhaösszeállítással bizonyos szempontból felidézte a 20 évvel ezelőtti kinézetét, mivel úgy nézett ki, mint egy tinilány. Ez mondjuk nem mindenkinek tetszett, de akinek igen, annak nagyon, hiszen az énekesnő valóban álomszép volt harisnyában és szoknyában – itt lehet megnézni a róla készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak