promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Katy Perry mellesleg nagyon odatette magát III. Károly király koronázási koncertjén

Katy Perry mellesleg nagyon odatette magát III. Károly király koronázási koncertjén

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Katy Perry egy bevállalós arany ruhában kápráztatta el a közönséget.

Katy Perry számtalan slágert hozott már nekünk, de mostanában nem énekesnőként, hanem inkább egy televíziós tehetségkutató műsor, az American Idol zsűritagjaként bizonyít. Látszik rajta, hogy nagyon pörög, élvezi a dolgot, de néha megfeledkezik magáról, és olyan dolgokat tud mondani, amikkel nem kis botrányt okoz – volt egy balhéja, ami miatt felmerült, hogy esetleg le is cserélik őt.

Persze nemcsak ez okoz izgalmakat Katy Perry életében, hiszen egy boldog kislány édesanyja, Orlando Bloom párja, ráadásul még III. Károly király koronázási ceremóniáján is ott volt Londonban. Sőt, utána a koronázási koncerten is fellépett, és úgy nézett ki, mint egy igazi popkirálynő – bár lehet, hogy a rajta díszelgő ruhaköltemény egy kicsit túlzás volt egy ilyen nívós eseményre, legalábbis sokan kiakadtak rajta.

Kati Perry egy hatalmas, arany színű ruhában lépett fel III. Károly Király koronázási koncertjén, de a ruhaköltemény olyan kivágott volt, hogy szinte csak a csodának köszönhető, hogy az énekesnő nem szenvedett kellemetlen villantós „balesetet” – nem mindenkinek tetszett, hogy ennyire bevállalós ruhát választott magának a gyönyörű híresség.

Itt lehet megtekinteni pár felvételt Katy Perry fellépéséről a koronázási koncerten, hogy mindenki lássa, mi volt a hatalmas felháborodás tárgya – bizonyos szempontból érthető amúgy a kiakadás, mivel ez nem egy dekoltázsvillantó esemény volt, de ettől függetlenül meg kell hagyni, hogy igazán csodálatosan nézett ki a csinos popsztár ebben a figyelemfelkeltő szerelésben, ami nagyon előnyös volt számára:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak