promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király koronázása úgy, ahogy csak kevesen láthatták
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Különleges felvételek kerültek ki az internetre III. Károly király koronázásáról.

Lezajlott Londonban III. Károly király koronázása, amit már az egész Egyesült Királyság várt, és szerte a világon nézők milliói kísértek figyelemmel, hiszen ilyen esemény szinte csak egyszer van az emberek életében. Természetesen megadták a módját a ceremóniának, felkerült a korona III. Károly király fejére, a brit királyi család pedig végig azon izgult, hogy minden rendben menjen.

Sokan attól féltek, hogy Harry herceg miatt majd hatalmas balhé lesz, hiszen manapság nem kifejezetten jó a kapcsolata a család többi tagjával, főleg mióta megjelent a nagy sikerű botránykönyve, de végül nem okozott botrányt Meghan Markle férje – Meghan amúgy otthon volt, nem ment el a ceremóniára, ennek pedig állítólag csak örültek Károlyék és Vilmosék, hiszen nem éppen a szívük csücske.

III. Károly király már több hónapja várt arra, hogy megtörténjen a koronázási ceremónia, most pedig végre megnyugodhat, ráadásul az esemény is annyira jól sikerült, hogy kicsit sem kell szégyenkeznie miatta, nagyjából teljesen úgy mentek a dolgok, ahogy menniük kellett – nem csoda, hiszen szinte az egész birodalom azon volt, hogy jól sikerüljön.

Itt lehet megnézni pár különleges felvételt III. Károly király koronázási ceremóniájáról, hátha valakit érdekel, milyen is volt szinte testközelből, a brit királyi családtól pár méterre átélni az Egyesült Királyság történetének egyik legfontosabb, legcsillogóbb eseményét:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás