promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gal Gadot: íme 10 érdekesség a gyönyörű Wonder Womanről, akinek ma van a születésnapja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Wonder Womanként elhíresült Gal Gadot ma ünnepli a 38. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Állítólag a Gal héberül azt jelenti, hogy hullám, a Gadot pedig azt, hogy folyópartok.

2. Gal Gadot tini volt, mikor felajánlották neki, hogy modellként foglalkoztatják őt, de ő inkább elment a Burger Kingbe dolgozni – végül beadta a derekát és modellnek állt.

3. 2004-ben Gal Gadot is indult a Miss Israel szépségversenyen, amit sikerült is megnyernie – a Miss Universe szépségversenyre is kikerült, de nem akarta megnyerni, végül a TOP20-ba se jutott be.

4. Gal Gadot 2 évig volt az izraeli hadseregnél harci kiképzőként, a konditeremben edzette a katonákat, hogy a lehető legjobb legyen a fizikumuk.

5. Még iskolába járt Gal Gadot, mikor versenybe szállt, hogy ő lehessen a 2008-as A Quantum csendje Bond-lánya, de végül Olga Kurylenko-t választották a készítők.

6. A Quantum csendje castingja során mély nyomot hagyott maga után Gal Gadot, így a Bond-lány szerep helyett felajánlották neki, hogy legyen benne a Halálos iramban 4. részében, amit elfogadott és a széria több részében is láthattuk őt.

7. Gal Gadot és a férje egyszer nyitottak egy hotelt Tel Avivban, 2015-ben adták el 26 millió dollárért.

8. A rengeteg visszautasítás miatt éppen abba akarta hagyni a színészkedést Gal Gadot, mikor megkapta Wonder Woman szerepét Zack Snydertől – ekkor lett igazi világsztár.

9. Mielőtt Gal Gadot megkapta volna a DC-hez tartozó Wonder Woman szerepét, nagyon közel állt ahhoz, hogy Marvelhős legyen, ugyanis majdnem ő lett Nebula A galaxis őrzői című filmben – de végül Karen Gillan kapta a munkát.

10. Gal Gadot 2019-ben produkciós céget alapított a férjével, idén jön ki az első filmjük a Netflixen: az lesz a címe, hogy Heart of Stone, egy nagyszabású akciófilmre számíthatnak a színésznő rajongói.

Nézd meg galériánkat Gal Gadot-ról, aki ma lett 38 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás