promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legundorítóbb whiskey-jével tisztelegnek Elvis Presley előtt
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hiába hangzik furcsán ez a whiskey, Elvis Presley valószínűleg imádta volna.

Elvis Presley egy igazi ikon, aki nemcsak a rock 'n' roll-t változtatta meg, hanem szinte az egész világot is, hiszen akkora hatást gyakorolt a közönségre, hogy azt talán azóta sem sikerült megismételnie senkinek. A legendás zenész hihetetlen életet élt, több film is készült már, amik elmesélték a történetét, az emléke pedig örökké élni fog az embereknek – Elvis 1977-ben hunyt el, mindössze 42 éves volt.

Az utóbbi évtizedekben rengeteg módon megemlékeztek már Elvis Presley-ről, hiszen a népszerűsége egy kicsit sem csökkent, viszont vannak olyan esetek is, amik egészen meghökkentőek. Ilyen például az is, amivel nemrég egy whiskey gyártó előrukkolt, ugyanis elhatározták, hogy megcsinálják a Király kedvenc szendvicsét whiskey-formában – de lehet, hogy nem kellett volna.

Elvis Presley állítólag imádta a mogyoróvajas, banános, baconös szendvicset, főleg éjszaka. Nos, nemrég Elvis nevével megjelent egy whiskey, amit Midnight Snack, vagyis Éjféli nasi névre kereszteltek, és pontosan ilyen az ízvilága: mogyoróvajas, banános, baconös – ennek pedig sokak szerint már a gondolata is egészen gusztustalan.

Az biztos, hogy valóban nagyon furcsán hangzik egy ilyen ízű whiskey, de könnyen lehet, hogy Elvis Presley imádta volna, hiszen ha szendvicsben bejött neki ez az ízvilág, akkor jó eséllyel whiskey-ben is élvezte volna – akármennyire is furcsán hangzik az egész.

Itt lehet megnézni galériánkat Elvis Presley-ről, illetve a mogyoróvajas, banános, baconös whiskey-ről, ami az ő tiszteletére készült el:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás