promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle nyilvános helyen hozta kellemetlen helyzetbe Harry herceget

Meghan Markle nyilvános helyen hozta kellemetlen helyzetbe Harry herceget

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Meghan Markle nem viszonozta Harry herceg közeledését.

Már II. Erzsébet királynő halála előtt is komoly feszültség volt a brit királyi családban, hiszen senki se nézte jó szemmel, hogy Meghan Markle és Harry herceg hátat fordítottak a többieknek, és inkább Los Angeles-be mentek, mert már annyira elegük volt mindenből. Most, hogy III. Károly király az uralkodó, néha felcsillan a családi béke reménye, de egyre inkább úgy tűnik, hogy erre napról napra kevesebb az esély.

Május 6-án lesz III. Károly király koronázási ceremóniája, amire a jelek szerint csak Harry herceg fog elmenni, Meghan Markle viszont nem, ami elég furcsa. Ennek egyelőre nincsenek kimondva az okai (és őket ismerve nem is lesznek), de valószínűleg azért döntöttek így, mert továbbra is komoly feszültség van a brit királyi család és Meghan Markle között – állítólag egyedül Harry nyitott a békülésre.

Ettől függetlenül Meghan Markle és Harry herceg elvileg nagyon boldogok együtt Los Angelesben, bár a minap történt egy egészen kellemetlen eset: a páros éppen egy Lakers mérkőzésen volt, mikor megtalálta őket a csókkamera, ami azt jelenti, hogy csókot kell adniuk egymásnak, miközben az egész stadion őket nézi a kivetítők – Harry herceg benne lett volna a dologban, közeledett is a felesége felé, de Meghan Markle nem volt hajlandó rá, így mosolyogva, a testbeszédével visszautasította őt.

Ez sokaknak nem tetszett, hiszen mindössze egy ártatlan csókról van szó, ráadásul még a közönség is bátorította őket, Harry herceg arckifejezésén pedig látni lehetett, hogy kényelmetlenül érzi magát a visszautasítás után. Persze Meghan Markle-t is meg lehet érteni, hiszen nem lehet kellemes egy ilyen szituációba keveredni, akármennyire is szereti az ember a párját – ettől függetlenül sokak szerint az lett volna a kevesebb feszültséget generáló megoldás, ha ad Harry herceg arcára egy puszit, vagy valami hasonló gesztussal reagál a csókkamerára.

Itt lehet megnézni az esetről készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak