promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Machete akkor a legfélelmetesebb, amikor mosolyog - Így néz ki 78 évesen Danny Trejo

Machete akkor a legfélelmetesebb, amikor mosolyog - Így néz ki 78 évesen Danny Trejo

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Friss fotók jelentek meg Danny Trejo-ról, a Machete sztárjáról.

Ha valakinek Hollywoodban egy olyan színészre van szüksége, aki tökéletesen tud hozni egy tipikus, rosszarcú mexikói bűnözőt, akkor jó eséllyel egyből megcsörren Danny Trejo telefonja, hiszen a világsztár arca annyira ikonikus, hogy nála keresve se találnának jobbat – eddig olyan remek alkotásokban szerepelt, mint például a Szemtől szemben, Desperado vagy a Con Air - A fegyencjárat.

A jelenleg 78 éves Danny Trejo most is aktív, sőt, gyakorlatilag ő Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze, hiszen például csak 2022-ben összesen 22 különböző alkotásban szerepelt, legalábbis erről árulkodik az IMDb adatlapja, ami szerint továbbra is nagy rá az igény, hiszen ebben a pillanatban is 26 projekt van betárazva neki – szóval mondhatjuk úgy is, hogy nem unatkozik a híresség.

A legtöbben persze Machete szerepében ismerik Danny Trejo-t, hiszen az az ő szériája, amiben ő a főszereplő, és egyenesen neki csinálták. Örülhetnek a rajongók, ugyanis minden jel arra utal, hogy nincs elfelejtve a harmadik rész, jelenleg is az előkészületek zajlanak, így ha minden jól megy, akkor a következő években bemutatásra kerülhet a következő Machete-kaland.

A minap Stephen Colbert beszélgetős műsorának vendége volt Danny Trejo, aki különleges ruhát választott magának, ugyanis a saját monogramja díszítette az egyedi ruhakölteményt. Igazán menő volt a színész kinézete, ráadásul sokak szerint ő akkor a legfélelmetesebb, mikor mosolyog, és erről is meggyőződhetünk a lent látható felvételeknek köszönhetően:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak