promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A színész, aki mindenki másnál többször dobta fel a talpát
Borítókép:  John Sandau - Dimension Films
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Danny Trejo lett az aranyérmes, ha filmes halálokról van szó.

Hiánypótló szakmai vizsgálatot végzett el a Buzz Bingo, akik megnézték, hogy melyik hollywoodi színész hal meg a legtöbbet a vásznon. Az aranyérmes végül Danny Trejo lett, akinek 65-ször kellett átkerülnie a másvilágra valamilyen alkotásban. Mivel rengetegszer játszik rosszarcú figurát, és imád egy csomó trash-filmet is bevállalni, így ez a szám nem annyira meglepő.

Az ezüstérmet az angol színész, Christopher Lee szerezte meg, akit a legtöbben Dooku grófként ismernek a Star Warsből, vagy Sarumanként a Gyűrűk Urából. A megszámlálhatatlan filmjéből ő 60-szor hal meg. A bronzérmes a személyes kedvencem, Lance Henriksen, 51 darab halállal. Büszkék lehetünk, mert Lugosi Béla révén magyar is van a listán.

Top 10 legtöbbet meghalt színész:

  1. Danny Trejo (65)
  2. Christopher Lee (60)
  3. Lance Henriksen (51)
  4. Vincent Price (41)
  5. Dennis Hopper (41)
  6. Boris Karloff (41)
  7. John Hurt (39)
  8. Bela Lugosi (36)
  9. Tom Sizemore (36)
  10. Eric Roberts (35)

Ebben a tekintetben örülhetnek a női színészek, mert ők halnak meg a legkevesebbszer a filmekben. Itt 75,9% – 24,1% az arány a férfiak javára.

A honlap még azt is kikutatta, hogy melyik évben haltak meg a legtöbbször filmben. Az 1997-es év lett a nyertes, ekkor 330 filmes halált kaptunk. A Titanic miatt van ez, amiben 85 halált láthatunk. Ezt követi a Con Air – A fegyencjárat, valamint Az ötödik elem 21-21 halottal.

A Bosszúállók: Végtelen háború is ott lesz 2018-nál, de érdemes átböngészni az összes halálos évet a honlapon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás